Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

A ekziston një grua e tillë?!

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan 

Burimi: http://www.sahab.net/forums/index.php?showtopic=143416

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: ”Kjo grua pyet se a i lejohet asaj që të kërkoi prej burrit të saj që të marrë një grua të dytë edhe pse ai nuk ka mundësi as nga ana financiare dhe as ndryshe. Ajo do ta ndihmojë atë duke i dhënë pare?”

Përgjigje: ”Kjo qenka një grua e çuditshme. Ku gjendet ajo? Nuk ka asnjë problem. Nëse ai dëshiron të marrë ndihmën dhe të martohen kjo gjë nuk ka problem, dhe në qoftë se ai dëshiron të rrijë me të dhe kjo nuk ka problem. Kjo grua është e mirë ndaj tij. Ai duhet ti´a përmbushë të drejtat e saj. Po!”

 

Shpërndaje: