Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

A është abdesi kusht për të bërë sa’in?

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan
Sherh Fet’hul Mexhid (87), min: 1:02:20
Burimi: https://www.alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/fathoumaged05-03-1440h.mp3
Përktheu: Valdet Gashi
www.perlatmuslimane.com

Pyetje: A është abdesi kusht për të bërë sa’in?

Përgjigje: Jo, abdesi nuk është fare kusht për të bërë sa’in. Megjithatë, kjo rekomandohet.

Shpërndaje: