Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Me çka të mbulohet fytyra?

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan

Burimi: https://www.youtube.com/watch?v=fMGhHdx1XZw&app=desktop

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

Pyetje: Cili është gjykimi që gruaja të bartë atë që quhet nikab?

Përgjigje: Le të bartë atë që vishet sipas zakonit që gratë në vendin e saj e bartin që mbulon fytyrën e saj. Dhe nuk e bartë nikabin në qoftë se kjo nuk i përket zakonit (të vendit të saj).

Shpërndaje: