Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

A është baza e martesës poligamia apo monogamia?

Alameh Mukbil bin Hadi el-Uadi´i (v. 1422)

Burimi: Gharatul-Ashritah ”/135

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: “A është  baza e martesës poligamia apo monogamia?”

Përgjigje: “Baza është se është e lejueshme për të që të martohet me dy, tri ose katër në bazë të kapacitetit.”

Shpërndaje: