Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

A është detyrim mbushja e boshllëqeve në rreshta?

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan 

Burimi: Sherh Umdat-il-Fikh (3)

http://www.alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/omdah–14340316.mp3

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: ”A është e rekomanduar apo e detyrueshme për të mbushur boshllëqet në rreshta në namaz?”

Përgjigje: ”Kjo është e detyrueshme. Është e detyrueshme për të mbushur boshllëqet. Nuk lejohet të ketë boshllëqe në rreshta.”

Shpërndaje: