Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

A është e detyrueshme ngrënia e syfyrit para agjërimit?

Alameh Ahmed bin Jahja en-Nexhmi (v. 1429)

Burimi: Fataua Sijam

 www.perlatmuslimane.com

Pyetja nr 6: A është e detyrueshme ngrënia e syfyrit para agjërimit?

Përgjigje: Kjo nuk është e detyrueshme. Kjo është e rekomanduar sepse kjo e forcon trupin.


1 Nga ”Fet’h-ur-Rab el-Uadud” (1/250). 

Shpërndaje: