Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

A është e lejuar për atë që po martohet të bëjë makiazh dhe të veshi taka të larta thjeshtë për zbukurim?

Imam Muhammed Nasirudin el-Albani (v. 1420)

Burimi: Silsilat-ul-Huda uen-Nur (814)

Përgatiti: www.perlat-muslimane.com

Pyetje: A është e lejuar për atë që po martohet të bëjë makiazh dhe të veshi taka të larta thjeshtë për zbukurim?

Përgjigje: Unë them dhe Allahu e din më së miri; Nëse kjo gjë është midis bashkëshortëve, le të bëjnë çfarë të duan, ndërsa fëmijët nuk duhet t`i shikojnë këto gjëra.

Pyetësi: Kjo pyetje është për në dasëm?

Përgjigje: Jo.

Shpërndaje: