Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

A është e lejueshme për një grua që të heq qime nga trupi i saj?

Komisioni i Përhershëm për Kërkime dhe Fetva

Burimi: Fetvaja nr: (5/194)

www.perlatmuslimane.com

Pyetje: A është e lejueshme për një grua që të heq qime nga trupi i saj?

Përgjigje: Është e lejuar për një grua që të heq qimet në trupin e saj përveç heqjes së flokëve nga koka e saj apo heqja e qimeve nga vetullat e saj, nuk është e lejuar për një grua që të heq fqimet nga këto dy vendet. Nuk i lejohet asaj ti rruaj vetullat apo të heq qimet e vetullave në ndonjë mënyrë tjetër.

Shpërndaje: