Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

A është e lejueshme që të gënjehet gruaja në çdo rast?

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan

Ligjërata: Sherh Fet’h-il-Mexhid (22)

Burimi: http://www.alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/fth-mjd-01061435-01.mp3

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: A është e lejueshme që të gënjehet gruaja në çdo rast?

Përgjigje: Është e lejueshme që ta gënjesh atë për të korrigjuar bashkëjetesën. Por në qoftë se kjo bëhet për një qëllim tjetër kështu që gënjeshtra në parim është e ndaluar pa marrë në konsideratë gruan apo diçka tjetër.

Shpërndaje: