Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

A është e mjaftueshme për të shlyer vetëm fytyrën kur dikush dëshiron të shkatërrojë një foto?

Imam Abdul-Aziz bin Abdullah bin Baz (v. 1420)

 Burimi: Likaati ma a esh-shejkhejn, pyetjet e shtruara nga Abdullah et-Tejjar (1/83)

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

Pyetje: A është e mjaftueshme për të shlyer vetëm fytyrën kur dikush dëshiron të shkatërrojë një foto?

Përgjigje: Po, është e mjaftueshme për të prish fytyrën, sepse një foto nuk është një foto përveç se nëse ajo ka fytyrë. Pra, kur fytyra të jetë prishur, synimi është arritur.

Shpërndaje: