Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

A është e vërtetë se lejohet pirja e ujit gjatë namazit të natës?

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan 

Burimi: Sherh Fet´h-il-Mexhid (27)

http://www.alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/fathul%20maji%20d%20-%2011%20-%201%20-%201436.mp3

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: ”A është e vërtetë se lejohet pirja e ujit gjatë namazit vullnetar?”

Përgjigje: ”Është transmetuar nga Ibn-Zubejri radijAllahu anhu në lidhje me namazin e natës. Ai e zgjati namazin e natës prandaj ai kishte nevojë të pij ujë gjatë namazit. Kjo është transmetuar në lidhje me namazin vullnetar dhe jo atë të detyrueshëm.”

Shpërndaje: