“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

A është i papastër skeleti i njeriut dhe eshtrat e shtazëve?

Shejkh Sulejman bin Abdilah bin Shejkh
Ed-Durar us-Sannijeh fi Axhuibah en-Nexhdijjeh Vol4. fq.187
Përktheu: Valdet Gashi www.perlatmuslimane.com

Pyetje: A është skeleti i njeriut i pastër?

Përgjigje: Mendimi i saktë është se skeleti është i pastër në qoftë se ka nuk ka diçka që e bën atë të papastër, të tilla janë edhe eshtrat e kafshëve të ngordhura sepse ajo që bën që ato të jenë të papastra është gjaku në eshtra.

Shpërndaje: