“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

A është i vëretë hadithi në lidhje me gishtin në teshehud?

Imam Muhammed Nasirudin el-Albani (v. 1420)

Burimi: (Silsilet-ul-Huda uen-Nur (135))

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

“Unë nuk di që ndonjë dijetar thotë se hadithi në lidhje me lëvizjen e gishtin në teshehud është i dobët apo Shadh (i transmetuar nga një njeri dhe i pa përkrahur).”

Shpërndaje: