Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

A është kusht të shkruhet kontrata martesore?

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan 

Burimi: http://www.alfawzan.af.org.sa/

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: “A duhet shkruar kontrata martesore për të qenë martesa e vlefshme?”

Përgjigje: “Jo, kjo nuk është kusht. Të shkruarit e kontratës martesore, nuk është vërtetim që shërben për kryerjen e nevojave siç është të udhëtimi i femrës, apo për qëllime të tjera ku kërkohet certifikata martesore.”

Shpërndaje: