“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

A është magjistari kafir?

Alameh Abdurr-Rrezak el-Afifi 

Burimi: Fataua ue Rasa’il fq.71

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: ”A është magjistari kafir?”

Përgjigje: Mendimi i saktë është se kufri i magjistarit është kufër i madhë që të nxjerr nga feja.”

Shpërndaje: