Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

A është obligim që të pastrohen rrobat me detergjent?

Imam Abdul-Aziz bin Abdullah bin Baz (vdiq. 1420)

Burimi: esh-Sherh el-Mumtaz, fq. 73

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: ”A mjafton që papastërtitë në rroba të largohen me anë të ujit apo duhet pastruar ato me detergjent?”

Përgjigje: ”Uji mjafton dhe hamdi dhe lavdërimi i takon Allahut.”

Shpërndaje: