Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

A është obligim sexhdeja e leximit?

Imam Jahja bin Sheraf en-Nevevi 

Burimi: et-Tibjan, fq. 81

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

”Ehlu-Sunneti thonë se Suxhud et-Tilaueh (sexhdeja e leximit) është e rekomanduar.

Ndërsa Hanefitë thonë se është obligim.”

Shpërndaje: