“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

A është refuzimi i Pasuesve të Bidatit humbje kohe?

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan

Burimi: http://www.sahab.net/forums/index.php?showtopic=129282 

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

Pyetje: Ka nga ata që thonë se koha vetëm humbet kotë kur merresh me refuzimin e Pasuesve të Epsheve dhe të Bidateve dhe se kjo nuk u sjell dobi njerëzve të thjeshtë. A është kjo e saktë?

Përgjigje: Ai që thotë kështu, vetë ai është i humbur. Ndërsa sqarimi i të vërtetës, bëhet për të kthyer njerëzit nga e kota tek e vërteta dhe e sakta në mënyrë që të bashkohet umeti rreth saj.


 Shikoje videon këtu: https://www.youtube.com/watch?v=BfKnXZ0UVpU

Shpërndaje: