Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

A gëzoheshin Selefët për vdekjën e bidatçiut?

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan 

Burimi: http://www.alfawzan.af.org.sa/node/14209

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: “A ka qenë zakon tek Selefët që kur ka vdek një bidatçi jan gëzuar me vdekjen e tij?”

Përgjigje: “Selefët kan bër dua për udhëzimin e bidatçive dhe të devijuarve, kan bër dua që të udhëzohen, ndërsa të gëzohen për vdekjen e tyre, unë nuk di gjë në lidhje me këtë, por ata jan lutur për udhëzimin e tyre, dhe ju kan kundërvye dyshimeve të tyre.”

Shpërndaje: