Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

A i ishte Llukmani profet apo i dërguar?

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan

Ligjërata: Sherh Fe’´hul Mexhid (42)

Burimi: http://alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/Fathul%20majd%20%20%2026%20-02%20-%201437-01.mp3

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: A i ishte Llukmani profet apo i dërguar?

Përgjigje: Llukmani ishte një rob i drejtë. Ai nuk ishte as profet, as i dërguar.

Shpërndaje: