Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

A i lejohet agjëruesit të marrë injeksion ushqyes?

Imam Muhammed bin Salih bin Uthejmin (v. 1421)

Burimi: Mexhmu-ul-Fataua (19/219-220)

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

Pyetje: A i lejohet agjëruesit të marrë injeksion ushqyes?

Përgjigje: Ato janë të ndaluara nëse agjërimi është farz. Ato e prishin agjërimin sepse ato kanë të njëjtin gjykim si ushqimi dhe pijet të cilat ato i zëvendësojnë.

Shpërndaje: