“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

A i lejohet burrit të shikoj në tërë trupin e gruas së tij?

Shejkhul Islam Ibnu Tejmijeh (v. 728)

Burimi: El-Fetua el-Irakijjeh (1/141)

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

Burri mund të shoh dhe prek çdo gjë në gruan e tij. Nuk është e ndaluar për burrin të shoh ose të prek diçka nga trupi i gruas së tij. Megjithatë, është thënë se është e urryer shikimi në organin e saj seksual dhe është thënë se nuk është e urryer përderisa kjo nuk bëhet gjatë raportit seksual, dhe Allahu e di më mirë.

Shpërndaje: