Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

A i lejohet fëmijut ti prijë në namaz personit që është i pjekur?

Imam Abdurr-Rrahman bin Nasir es-Sa´di (v. 1376)

Burimi: el-Mexhmu el-Kamileh el-Mu´alafat vol.7 fq.120

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: ”A i lejohet fëmijut ti prijë në namaz personit që është i pjekur?”

Përgjigje: ”Mendimi i saktë është se i lejohet fëmijut ti prijë personit të pjekur në namazet e detyrueshme ashtu edhe në namazet vullnetare…”

Shpërndaje: