Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

A i lejohet gruas që të vesh pantallona para grave të tjera?

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan

Ligjërata: Lika Ramadani Maftuh 13/9-1437

Burimi: http://alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/Liqo%20As-Salamah%20%2013%20-%209%20-%201437.mp3

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

Pyetje: A i lejohet gruas që të vesh pantallona para grave të tjera?

Përgjigje: Jo. Në këtë rast, ajo bëhet një shembull i keq për gratë. Ajo duhet të jetë e mbuluar dhe të mos shfaq asgjë tjetër përveç asaj që zakonisht shfaqet në mesin e grave, si fytyra, duart dhe këmbët. Ajo nuk duhet të vishet me rroba që nuk e mbulojnë mirë trupin para grave të tjera.

Shpërndaje: