“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

A i lejohet gruas të falet me pantallona? (2)

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan 

Ligjërata: Sherh Fet’h-il-Mexhid (5)

Burimi: http://www.alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/fth–14340528.mp3

 www.perlatmuslimane.com

Pyetje: A i lejohet gruas të falet me pantallona?

Përgjigje: As gruas e as burrit nuk i lejohet të falet me pantallona që zbulojnë format. Kjo është sprovuese.

Shpërndaje: