Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

A i lejohet gruas time që ta heq nikabin para vëllait dhe xhaxhait tim jomysliman?

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan 

Burimi: Sherh Fet´h-il-Mexhid (19)

http://www.alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/Fathul%20Majid%20%207%20-%205%20-%201435.mp3

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: ”A i lejohet gruas time që ta heq nikabin para vëllait tim jomysliman dhe xhaxhait tim jomysliman?”

Përgjigje: ”Jo. Asaj nuk i lejohet që ta heq atë para burrave të cilët nuk janë maharim të saj. Vëllai ytë nuk është mahrem i saj.”

Shpërndaje: