Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

A i lejohet kujdestarit të gruas që tja kthejë një pjesë të dhuratës së martesës?

Imam Abdul-Aziz bin Abdullah bin Baz (v. 1420)

Burimi: Masa´il el-Imam Ibn Baz, pyetur nga Abdullah bin Mani el-Utejbi (1/184)

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: “A i lejohet kujdestarit të gruas që tja kthejë një pjesë të dhuratës së martesës?”
 
Përgjigje: “Jo, ai së pari duhet të konsultohet me të dhe ajo do të duhet ti´a japë lejen atij.”

Shpërndaje: