Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

A i lejohet muslimanit që t’i thotë nënës së tij kafire se ai e do atë?

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan

Ligjërata: Sherh Fet’hul Mexhid (73), min: 54:40

Burimi: https://www.alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/Fathul%20Majd-10-3-1439-01.mp3

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

Pyetje: A i lejohet muslimanit që t’i thotë nënës së tij kafire se ai e do atë dhe këtë të ketë për qëllim dashurin natyrore dhe jo dashurin fetare?

Përgjigje: Po. Kjo është e padëmshme. Është e padëmshme nëse ai ka për qëllim dashurinë natyrore.

Shpërndaje: