“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

A ishte Haxhaxhi kafir?

Imam Abdul-Aziz bin Abdullah bin Baz (v. 1420)

Burimi: http://binbaz.org.sa/mat/4177

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: ”A ishte Haxhaxh bin Jusuf një kafir tiran?”

Përgjigje: ”Ai ishte një tiran kundërshtues. Ai nuk ishte kafir.”

Shpërndaje: