Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

A janë brahminët e Indisë pasues të Ibrahimit ﷺ?

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan

Ligjërata: Sherh Ighathat-il-Lahfan (68)

Burimi: http://alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/27-06-1438h.mp3

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: A janë brahminët1 e Indisë pasues të Ibrahimit (alejhis-selam)?

Përgjigje: Jo, jo. Kurrë. Ata janë idhujtarë. Brahminët janë idhujtarë.


1 Shih: https://en.wikipedia.org/wiki/Brahmin

Shpërndaje: