“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

A ka banka Islame në këtë kohë?

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan

Ligjërata: Sherh Ighathat-il-Lahfan (62) 

Burimi: http://alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/Ighatsah%2005-03-1438H.mp3-1.mp3

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: A është e vërtetë se ka banka Islame në këtë kohë, ku të gjitha bizneset e tyre janë të lejuara?

Përgjigje: Ata thonë kështu, por ne nuk i kemi parë ato. Ne nuk kemi parë ndonjë bankë Islame. Me sa duket ato janë banka të zakonshme që ata vetëm i quajnë “Islamike”. Megjithatë, emri nuk e ndryshon realitetin.

Shpërndaje: