Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

A ka nata e Kadrit shenja dalluese?

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan 

Burimi: http://alfawzan.af.org.sa/node/%205840

www.perlatmuslimane.com

Pyetje: A ka nata e Kadrit shenja dalluese?

Përgjigje: Nëse ajo do të kishte shenja dalluese nuk do të kishte qenë e fshehur për njerëzit. Allahu (xhela ue ala) e ka fshehur atë. Disa njerëz përmendin shenja dalluese duke bërë ixhtihad të cilës i mungojnë provat. Nata e Kadrit është e fshehur. Ajo njihet vetëm përmes dëshmive nga sheriati. Sheriati nuk e ka sqaruar atë për shkak që të adhurojmë me zell çdo natë në Ramazan dhe sidomos dhjetë netët e bekuara të fundit.

Shpërndaje: