Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

A ka vende ku Dexhalli nuk mund të hyjë?

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan 

Burimi: http://www.alfawzan.af.org.sa/node/8606

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

Pyetje: A ka vende ku nuk mund të hyjë Dexhalli?”

Përgjigje: Ai nuk mund të hyjë në Mekë dhe në Medinë.

Ai do të lëvizë shumë shpejt mbi tokë, dhe do të hyj në çdo vend përveç Mekës dhe Medinës ngase do të pengohet nga hyrja në to. Mirëpo, Medina do të dridhet e do të nxjerr jashtë të gjithë hipokritët.

Shpërndaje: