Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

A lejohen festimi i ditëlindjes dhe i ditës kombëtare?

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan

Ligjërata: Sherh Umdat-il-Fikh (14), min: 48:38

Burimi: https://www.alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/Umdah-03-11-1434.mp3

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

Pyetje: A lejohen festimi i ditëlindjeve dhe i ditëve kombëtare?

Përgjigje: Asnjëra nuk lejohet. Asnjëra nuk lejohet. Ato janë të ndaluara. Kemi vetëm dy festime: Fitr bajramin dhe Kurban bajramin.

Shpërndaje: