Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

A lejohet agjërimi i tërë muajit Muharrem?

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan
Sherh Ighathat-il-Lahfan (59)
Burimi: http://alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/Ighastah-29-01-1438_0.mp3
Përktheu: Valdet Gashi
www.perlatmuslimane.com

Pyetje: A lejohet të agjërojmë tërë muajin Muharrem?

Përgjigje: Jo, nuk duhet agjëruar tërë muajin Muharrem. Profeti ﷺ nuk agjëroi ndonjë muaj (tërë muajin) përveçse muajin e Ramazanit.

Shpërndaje: