Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

A lejohet bartja e thjerrëzave?

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan 

Burimi: http://www.alfawzan.af.org.sa/

 www.perlatmuslimane.com

Pyetje: A lejohet bartja e thjerrëzave?

Përgjigje: Është e lejueshme nëse është nevoja dhe nëse kjo bëhet me rekomandimin e mjekut, ashtu siç janë edhe syzet. E nëse bartja e tyre bëhet për hir të bukurisë, atëherë nuk është gjë e mirë të barten ato. Ngase, kam frikë se i përket të ndryshuarit e krijimtarisë së Allahut.

Shpërndaje: