Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

A lejohet bashkimi mes tre religjioneve?

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan

Burimi: Sherh Ighathat-il-Lahfan (105)

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

Pyetje: A është e saktë ajo që thonë se s’ka problem, d.m.th. që njeriu të bashkojë mes tre feve qiellore dhe se ato të gjitha janë të vërteta?

Përgjigje: I kërkojmë mbrojtje Allahut! Kjo thënie është e kotë! I kërkojmë mbrojtje Allahut! Kjo është thënie e kotë dhe nuk lejohet të thuhet kurrë. A të bashkohet kufri me besimin?

Shpërndaje: