“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

A lejohet blerja e çarçafit si përgatitje për vdekjen?

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan

Burimi: Lik’ Ramadani Maftuh 13/9-1437

http://alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/Liqo%20As-Salamah%20%2013%20-%209%20-%201437.mp3

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: ”A lejohet blerja e çarçafit si përgatitje për vdekjen?”

Përgjigje: ”Kjo është shtirje. Kjo është shtirje dhe e papërshtatshme.”

Shpërndaje: