“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

A lejohet dëgjimi i kasetave dhe mësimeve të Huvejnit?

Alameh Muhamed ibn Hadi El-Medkhali

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: ”Cili është mendimi juaj rreth Shejkh Ebu Is´hak El-Huvejnit dhe rreth dëgjimit të kasetave dhe mësimeve të tij?”

Përgjigje: ”Jo. Mos i dëgjono kasetat dhe mësimet e tij!

Shpërndaje: