“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

A lejohet duartrokitja?

Imam Muhammed bin Salih bin Uthejmin (v. 1421)

Burimi: Lika el-Bab el-Maftuh (121)

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

”Është e lejuar duartrokitja për të inkurajuar dikë që ka bërë diçka të mirë. Kjo nuk është përngjasim me kufarët.”

Shpërndaje: