“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

A lejohet falja e namazit në kishë?

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan 

Burimi: Sherh Tefsir-ish-Shejkh Muhammed bin Abdil-Vehab (24)

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: ”A është e lejuar që të falemi në kishë?”

Përgjigje: ”Nëse dyshemeja është e pastër dhe nuk ka kryqe para teje lejohet.”


Shih: https://www.perlatmuslimane.com/a-lejohet-falja-e-namazit-ne-kishe/

 

Shpërndaje: