Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

A lejohet falja e namazit në një vend ku bëhen mëkate?

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan

Ligjërata: Sherh Umdat-il-Fikh (9)

Burimi: http://alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/umdt–14340506.mp3

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

Pyetje: A lejohet falja e namazit në një vend ku bëhen mëkate (gjëra të ndaluara)?

Përgjigje: Po, në qoftë se ai vend është i pastër. Çështja qëndron në pastërtinë. Lejohet falja në të nëse është i pastër.

Shpërndaje: