Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

A lejohet falja e namazit të xhenazes në xhami?

Imam Ebu Daud Sulejman bin el-Ash’ath es-Sixhistani (v. 275)
Meseil-ul-Imam Ahmed, fq. 222
Përktheu: Valdet Gashi
www.perlatmuslimane.com

1050 – E pashë Ahmedin duke falur namazin e xhenazes në xhami shumë herë.

Shpërndaje: