Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

A lejohet falja e vitrit pas akshamit nëse e bashkon me jacinë?

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan

Ligjërata: Sherh Fet’hul Mexhid (77), min: 1:04:30

Burimi: https://www.alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/%D9%81%D8%AA%D8%AD%20%D8%A7%D9%84%D9%85%D8%AC%D9%8A%D8%AF-25-06-1439.lite__0.mp3

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

Pyetja: Nëse unë e bashkojë namazin e akshamit me atë të jacisë. A më lejohet të fali vitrin pas tyre?

Përgjigje: Po. Fale pasi të ke falur jacinë edhe pse jacia është bashkuar me akshamin.

Shpërndaje: