Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

A lejohet gënjeshtra për dobi të davetit?

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan

Ligjërata: Sherh Ighathat-il-Lahfan (68)

Burimi: http://alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/27-06-1438h.mp3

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

Pyetje: Disa njerëz thonë se gënjeshtra është e lejuar në qoftë se ajo është në dobi të davetit. A është kjo e vërtetë?

Përgjigje: Daveti e ndalon gënjeshtrën. Si të jetë ajo në dobi të davetit?


 

Shpërndaje: