Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

A lejohet heqja e qimeve në fytyrë?

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan

Ligjërata: Sherh Tefsir-ish-Shejkh Muhammed bin Abdil-Vehab (22)

Burimi: http://www.alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/tafsirayat-05-07-1435-01.mp3

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

Pyetje: A i lejohet gruas që të heq qimet e fytyrës nëse nuk është e domosdoshme ta bëjë këtë?

Përgjigje: Lejohet heqja e qimeve të bezdisshme. Vetullat nuk duhet të preken. Gjitha qimet e tjera lejohet të hiqen nëse ato e bezdisin. Përndryshe, është më mirë të mos i prekur ato.

Shpërndaje: