“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

A lejohet kthimi i selamit gjatë hutbes së xhumasë?

Is’hak bin Mensur el-Kausaxh

Burimi: Meseil-ul-Imam Ahmad bin Hanbel ue Is’hak bin Rahojah (1/223-226)

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

519 – E pyeta nëse lejohet të kthejmë selamin ndërsa imami është duke predikuar.

Imam Ahmed bin Hanebli tha:

Duhet t’i kthehet selami.

Is’hak bin Rahojah tha:

Po.

Shpërndaje: