Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

A lejohet leximi i Kuranit pa abdes nga celulari?

Alameh Abdul-Aziz al esh-Shejkh

Burimi: http://mufti.af.org.sa/node/2723

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

Pyetje: “A është e lejueshme për të lexuar Kuran nga telefoni celular pa qenë i pastër (pa taharah).”

Përgjigje: “Nuk ka lidhje sepse ajo që ti ke në dorë nuk është Mus´haf (Kuran), por ai është një celular.”

Shpërndaje: