Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

A lejohet përdorimi i parfumit të burrave?

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan
Burimi: Sherh Tefsir-ish-Shejkh Muhamed bin Abdil-Vehab (2)
http://www.alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/tf–1430-7-24.mp3
Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: ”Cili është gjykimi që burrat të përdorin parfum të grave? A është kjo një përngjasim i grave?”

Përgjigje: ”Burrat nuk duhet të përdorin parfum të grave dhe gratë nuk duhet të përdorin parfum të burrave.

Shpërndaje: