Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

A lejohet pjesëmarrja në varrimin e kafirit dhe të bidatçiut?

Imam Muhammed Nasirudin el-Albani (v. 1420)

Burimi: Silsilah Huda uen-Nur (202)

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

”Si të lejohet pjesëmarrja në varrimin e kufarëve, në qoftë se nuk është e lejuar që të jeshë i pranishëm në varrimin e një personi mubtedi (bidatçi)?”

Shpërndaje: